Meedoen Avans Multidisciplinary eXperience

Publicatiedatum: 
20 januari 2020
Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) is van 6 tot en met 9 april 2020

Heeft u een vraagstuk binnen uw bedrijf waar u een innovatieve oplossing voor zoekt? En vindt u het leuk om met studenten te werken? Grijp dan nu uw kans! Tijdens de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX)-week van 6 april tot 9 april buigt een team van 5 studenten over uw vraag. 
Derde- en vierdejaarsstudenten van verschillende Avansopleidingen werken 4 dagen aan echte vraagstukken van externe opdrachtgevers. Ze zoeken naar innovatieve oplossingen en werken op locatie van de opdrachtgever. Aan de AMX doen ruim 1.100 studenten mee van uiteenlopende opleidingen, zoals Bedrijfskunde, Bouwkunde en Communicatie.

Meedoen

Wilt u meedoen? Meld uw bedrijf dan uiterlijk 17 februari aan via amx.avans.nl.  
De exacte opdracht kunt u later formuleren.