Business Coach sessies voor getroffen ondernemers

Publicatiedatum: 
7 april 2020
Ondernemers die door de corona-maatregelen zijn getroffen kunnen een gratis gesprek aanvragen met een professionele business coach.

Hiertoe heeft de Gemeente Breda de capaciteit van Business Coach Breda uitgebreid. MKB-bedrijven, ZZP-ers en culturele ondernemers kunnen sparren over overbrugging van de huidige periode, aanpak bedrijfsvoering, financiering, overbruggingskredieten, hoe om te gaan met leveranciers en verhuurders, personeel, inkomsten op de korte termijn, et cetera. Ook ondernemers die voorbereidingen willen treffen voor de periode na de crisis kunnen met een business coach sparren over strategie, online, productontwikkeling, nieuwe doelgroepen, tweede inkomsten stroom, hoe de bestaande klanten op andere manieren te benaderen, et cetera.  De Business Coaches kunnen je desgewenst ook doorverwijzen naar allerlei regelingen, zoals voor personeel, inkomsten of budgethulp.

Aanmelden