Kabinet vult TOGS-regeling aan

Publicatiedatum: 
9 april 2020
Het kabinet heeft besloten om de TOGS-regeling nogmaals aan te vullen. Daardoor hebben diverse contactberoepen toegang tot de TOGS-regeling.

Ook zijn kleinere mkb-winkeliers in de food, dienstverlening zoals taxi’s, praktijken van onder andere tandartsen, fysiotherapeuten en toeleveranciers van eet-en drinkgelegenheden of evenementen toegevoegd. Lees het nieuwsbericht op de website Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Daarnaast zijn ook aanvullende maatregelen genomen om ondernemers te ondersteunen vanwege de economische gevolgen van het coronavirus. Het gaat om onder andere extra financiering via de Garantie Ondernemersfinanciering (GO-regeling) en specifieke kredietmogelijkheden voor start- en scale-ups. Bovendien wordt de premie voor de verruimde regeling Borgstelling Midden- en Kleinbedrijf (BMKB) verlaagd. Lees het nieuwsbericht op de website van de Rijksoverheid.
Hier vindt u ook een actueel overzicht van de vastgestelde SBI-codes.