Ondersteuning bij groei

Kansen en uitdagingen

Het Ondernemersteam Breda gaat graag met u in gesprek over de kansen en uitdagingen om te groeien. Onze accountmanagers weten wat er speelt in Breda, maar ook nationaal en internationaal. Ze kunnen u adviseren waar mogelijkheden liggen voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en plan een afspraak in.

Groei MKB

Een accountmanager van gemeente en/of REWIN bespreekt met uw bedrijf kansen en belemmeringen om door te groeien. Gericht op gevestigd MKB, focus op innovatie en/of internationalisering. Meer informatie en contact: accountmanagers Ondernemersteam.

MKB West-Brabant vernieuwt (MKB-deal)

Programma in het kader van de MKB-deal. 7 projecten om het MKB in West-Brabant te helpen vernieuwen op het gebied van innovatie, digitalisering en human capital.  
Meer informatie projecten

Groei-ondernemers Challenge

Programma met een kleine groep jonge bedrijven die de ambitie en potentie hebben om door te groeien. Meer informatie en contact: Business Coach Breda.

REWIN

Rewin heeft diverse programma’s waarin bedrijven, kennisinstellingen en overheden bij elkaar worden gebracht in innovatie en business development projecten. Meer informatie en contact: REWIN.