Zakelijke faciliteiten

Breda is een gastvrije stad, ook zakelijk gezien. Zowel voor grote als kleine ondernemers zijn er vele handige voorzieningen om uw dagelijkse werk makkelijker te maken. Restaurants en hotels van uitstekend niveau om uw (internationale)zakenrelaties te ontvangen, flexibele werkplekken in openbare ruimtes, congres- en vergaderzalen.

 

Hotels en restaurants

Natuurlijk kunt u uw zakenrelaties ontvangen in uw eigen kantoor. Daarnaast werkt het inspirerend om eens in een andere omgeving met elkaar in gesprek te gaan. Breda biedt hiervoor een uitgebreide keuze aan restaurants en hotels in diverse stijlen. Van informele, eigentijdse koffiezaken tot moderne restaurants waar u geniet van culinaire gerechten. De hotels bieden veelal ook zalen waar u kunt vergaderen met groepen en comfortabele kamers waar uw (internationale) zakenrelaties van alle gemakken voorzien zijn.

 

Flexibele werkplekken

Bent u zzp’er in Breda? Dan kunt u gebruik maken van diverse flexwerkplekken. Gratis flexwerkplekken vindt u bijvoorbeeld in het Chassé Theater. Daarnaast zijn er ook verschillende aanbieders van flexwerkplekken waar u in een kantooromgeving voor een klein bedrag een ruimte kunt huren.

 

Congres- en vergaderlocaties

Op diverse plekken in en om Breda vindt u congres- en vergaderlocaties. Van grote evenementenzalen tot theaterzalen of omgebouwde industriële hallen. Kijk ook op de website van Locaties.nl of Dnls.nl.